nuffnang advert

Monday, October 2, 2017

sweet september

Assalamualaikum semua...

ada apa dengan 27 September?
eh, mesti lah born day i...haha...

tgh duduk kat kaunter buat calling tetiba datang orang hantar chocolate bouquet ni...
serius terpinga2 masa tu...
i ingat dia hantar pada salah orang...
tapi bila orang tu cakap ni dari Yan, Eqa, Qees, Dayah, Tehah,
oh terus la aku cakap ha betul la tu untuk i...hahaha...
aku ni mmg peminat strawberry dipped chocolate mcm ni...
bawak balik makan kat rumah, makan rebut2 dengan anak2..kehkeh...
cupcakes sedap tu pun makan dgn anak2 jugak...
tq uolssss...terharu rasa...nanges...

korang punya ucapan birthday ni mmg siut betul la...hahaha...
laki aku baca pun tergelak dia...

dah dapat surprise dari kawan2 tersayang,
dapat pulak hadiah dari Eqa..

dapat telekung cantik uollssss...
terus rasa nak sambung nangis...
ye lah, aku ni bukan jenis pakai mahal2 punya barang...
dari hujung rambut hingga hujung kaki mmg barang2 murah je...
janji nampak cantik je kat mata aku...
dapat telekung mahal gini buat aku rasa 'so special'...huhu..
tq Eqa for lovely gift...
dah rasmi telekung baru ni Subuh tadi...
sedapnya la hai kain dia...ringan, kaler pun cantik...
renda kat kepala tu buat aku nampak comel sangat...muahahaha...

ni pulak encik laki belanja..
aku tunjuk pic ni kat laki aku...
aku tanya dia, u sudi tak belanja i periuk comel ni...
dia cakap ok, aku apalagi...yahuuuuuu...


setiap tahun masa birthday,
aku mmg akan ambil cuti nak dating dengan hubby...
dapat makan2, tengok wayang pun dah ok dah...
tahun ni hubby belanja makan ayam goreng 4Fingers, oiii sedap okeyyy!!
tu nnt aku update lain,
Eqa pulak belanja makan kat Waroeng Penyet, tu pun sedap!
tu pun nnt aku update lain...
ala, bukan susah nak buat aku happy,
belanja aku makan pun dah okeyy...
#dasarkuatmakan
hahahaha...

anyway, tq kawan2 yg wish birthday,
moga2 doa yang baik dikembalikan pada uolls juga...
tq yg buat surprise, bagi hadiah, belanja makan..
terharu dapat kawan2 mcm ni...
hanya Allah mampu membalas budi baik kalian.
muah ciked!

6 comments:

mama tisya said...

happy belated busday..dpt surprise dr kwn2 syok...waroenfg penyet mmg best..4fingers blum try lg

dear anies said...

berderet hadiah noh... mesti sengih dari pagi smlm mlm hehehe

Kakcik Nur said...

Happy belated birthday...terharu bila diri dihargai, kan? :)

Amanda Suria said...

Happy belated birthday nok...aku doakan ko success dalam semua bidang..

Lynda Che Lah said...

Happy belated birthday kak. Stay cantik manis.

Rapunzel Cikilolo said...

happy birthday ya.